Hva er det vi skal lage?

Bilde av par som går på skøyter i "gamledager". Mellom dem sitter en liten baby i en sele.

Det har gått et par uker siden vi åpnet bloggen og vi var allerede i lokalavisa nå sist lørdag. Responsen har vært overveldende! Vi ser også et tydelig behov for å svare på det spørsmålet vi oftest får: Hva er det egentlig dere lager?

Som kommunikasjonsrådgiver får en av og til noen aha-opplevelser. Dette har vært en av dem. Jeg trodde vi hadde forklart godt, og at budskapet var tydelig. Men den gang ei. De færreste ser ut til å ha fått med seg at vi foreløpig blogger om prosessen, og ikke produktet.

Vi er nok over snittet positive til åpenhet, synlighet og deling. Samtidig er vi i gang med en patent-runde (mer info kommer!), og må selvfølgelig ta hensyn til hvordan verden faktisk fungerer i de store selskapenes verden.

Uansett – vi har en utfordring i å være tydelige, og for å møte den – her kommer litt mer kjøtt på beinet:

Vi skal utvikle flere produkter som skal gjøre det enklere å komme seg ut i naturen med barn. Produktene skal oppfylle fire kriterier:

ENKELT

Enkelhet er kanskje det som er viktigst for oss, og som vi tror vil bidra til å revolusjonere dette området. Våre produkter skal være enkle å montere, enkle å bruke og enkle å frakte med seg.

DRA

For å gi riktigst mulig belastning på den voksne kroppen er det å dra tung vekt det aller beste. Dette går igjen i alt utviklingsarbeid.

LETT

Produktene skal være lettest mulig i vekt. Det gir selvfølgelig utfordringer, ettersom lette materialer koster mer. Men – vi er på ballen 🙂

STILIG

Design er viktig for oss, og skal bidra til at produktene skiller seg ut. Vi vil bruke design til å overraske!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *