IT-s a jungle out there

Ettersom vi, inntil videre, føler oss litt som kjerringene mot strømmen i et land som ønsker å reinkarneres med teknologi, må jeg bare skrive litt om den følelsen.

Det er litt skummelt å kalle seg gründer når en bor like utenfor Trondheim – teknologihovedstaden. Byen og kunnskapsmiljøene flyter over av ordninger, konkurranser og stipender for gründere. Jeg sliter rett og slett med å forstå hvordan alt henger sammen.

Foreløpig tror jeg det skyldes at vi ikke er teknologi- eller app-utviklere, ikke studenter, og at vi ikke har funnet på noe supersmart som kan rettes mot oljebransjen.

Vi vil jo egentlig bare ut på tur.


Ny verden der det meste er gresk

”…coworking space DIGS” stod det i saken om hvem som vant pitchekonkurransen (hva er en pitch?) under Technoport. Jeg var på leting etter videoene som andre gründere hadde laget, for å dele med dere (håper å finne dem etter hvert), men det som møtte meg på nettsiden til NTNU Accel, som jeg tror er en fasilitator for forskningsbaserte ideer fra NTNU , var altså denne nyhetssaken. Unge studenter ikledd dresser og som snakket et språk jeg ikke forstod. Det stod også at «hele nyhetssaken kan dere lese hos Trondheimtech.no, som skriver at de er en nyhetsblogg med oppdateringer fra teknologi- og entreprenørskapsmiljøet i Trondheim.

På sine sider skriver de at de ønsker å komme i kontakt med andre som blogger om dette.

Inntil videre syns jeg det er litt for skummelt.

Jeg vet fortsatt ikke hva ”coworking space DIGS” er, men har funnet ut at DIGS er et firma som tilbyr kontorfellesskap og et innovativt gründermiljø i Trondheim , og at vi bør komme oss dit snart.

Rådet så langt er: Les deg opp på alt som finnes i gründer-jungelen. Du kan jo begynne med lenkene i dette innlegget 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *