Takk til kommunen vår!

En dag tidlig i september 2015 kom svaret fra Melhus kommune.

Vi hadde følt at vi hadde tatt skikkelig i og søkt om mye mer støtte enn det vi i vår villeste fantasi kunne se for oss å få. Søknadssummen var på hele 100.000 kroner – det er  mye penger når vi også er klar over at kommuneøkonomi sjelden tillater de store krumspringene når det gjelder næringsstøtte. For oss to, som av natur syns det er forferdelig å be om hjelp, og som faktisk i enkelte settinger kan beskrives som «forsiktige», kan følelsen på beste måte beskrives som… nesten pinlig.

Vi RØDMET derfor av glede da overraskelsen kom i posten: Næringsutvalget hadde bevilget oss HELE summen!

Foreløpig har vi brukt noe av støtten til å etablere denne bloggen, kjøpe en god del utstyr til bruk i testing, startet på bygging av prototype og gjort noe research i andre land – alt dette kommer vi til å fortelle mer om på bloggen.

Støtten fra kommunen har med andre ord fått oss et langt steg videre.

Rådet fra oss er: Kommunen er din venn. Snakk med folk i kommuneadministrasjon og i det politiske landskapet, og hør på gode råd. Og sist men ikke minst: Søk om så mye penger du trenger – det verste du kan få er et nei.

Tusen takk for støtten, Melhus!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *