Research med skrekkblandet fryd

For vår del har grundig research og smugtitting på andre smarte ideer vært en utmerket start på prosjektet.

Fram til nå har vi brukt mye tid på å gjøre research på svært mange områder – blant annet på hvordan andre har løst sine utfordringer, og hvordan de har tenkt teknisk og designmessig.  Research er både morsomt – og av og til litt skremmende. For av og til, når en ser på andre oppfinnelser som kanskje ligner eller virker å være tusen ganger bedre enn det vi holder på med, er det av og til fristende å bare gi opp.

Youtube

Vi har brukt mye tid på Youtube.
Her er et eksempel, ta et titt på «De ti mest utrolige kjøretøy»:


Pinterest

En annen inspirasjonskilde for vår del, har vært Pinterest – «Verdens idékatalog». Her flommer det over av bilder, ideer og informasjon om alt mulig, og vi har selvfølgelig vært spesielt interessert i pins som denne og denne (vi skulle gjerne ha vist bildene på bloggen, men Pinterest har noen bugs som gjør at de ikke funker på WordPress).

Instagram

Til å begynne med fant vi ikke helt verdien i Instagram. Men så kom vi på at vi kunne bruke dette sosiale mediet til å vise fram det vi holder på med gjennom våre egne turer i skog og mark – samtidig som vi kan få visuell inspirasjon fra andre.

En halv milliard personer på denne sosiale plattformen, så det er jo uansett verdt et forsøk.

Vårt råd er:  La deg bli skremt av alle de andre gode ideene og råflinke gründerne der ute – det er viktig å ha noe å strekke seg etter!

Følg oss gjerne på Instagram:

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *