Delta i vår spørreundersøkelse! (AVSLUTTET)

Bilde av to barn ute på en trebrygge ved Litjvatnet (innsjø)

SPØRREUNDERSØKELSEN ER NÅ AVSLUTTET – TAKK TIL ALLE SOM DELTOK!

Hva skal til for at du kommer deg ut på tur med barna? Hvilke produkter liker du, og hvilke står i garasjen og støver ned? Dette er noe vi håper å få svar på gjennom denne spørreundersøkelsen. Vi setter også stor pris på om du vil dele dine erfaringer, tips og råd med oss, slik at vi kan lage produkter du virkelig har bruk for. Vår ambisjon er å få svar fra så mange som mulig – så en stor takk til alle som deler! Vi vil også vite mer om turvaner ute i den store verden, og har derfor også en engelsk versjon av spørreundersøkelsen. Har du venner og bekjente fra andre deler av verden? Send dem gjerne denne lenka! Alle som registrerer seg blir med i trekningen av produkter fra Didriksons.

 

powered by Typeform

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *